Hronika 0

14.04.2024.

15:08

Uhapšen mladić u Nišu: Pijan i drogiran vozio 103 na sat u centru grada

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su danas oko 8 časova zaustavili vozilo Sitroen koje se u Bulevaru Svetog Cara Konstantina u Nišu kretalo brzinom od 103,4 kilometra na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 60 kilometara na sat.

Izvor: Tanjug

Uhapšen mladić u Nišu: Pijan i drogiran vozio 103 na sat u centru grada
Profimedia

Podeli:

Kontrolom je utvrđeno da je vozilom upravljao dvadesettrogodišnji vozač koji je bio u stanju veoma teške alkoholisanosti jer je vozio sa 1,82 promila alkohola u organizmu, a droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i amfetamin, saopštio je danas MUP.

Vozač je isključen iz saobraćaja i zadržan u službenim prostorijama, a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Prekršajna prijava biće podneta i protiv dvadesettrogodišnjeg vlasnika vozila koji se nalazio na mestu suvozača jer je omogućio da njegovim vozilom upravlja lice pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, navedeno je u saopštenju.

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: