Najnoviji detalji ubistva u Niškoj banji: Poznato stanje dečaka smeštenog u UKC Niš VIDEO

Policija je juče u Niškoj Banji pronašla telo dečaka (13), dok je druga maloletna osoba zbrinuta u UKC Niš, a meštani kažu da su u šoku zbog toga što se dogodilo i navode da posle takve vesti niko ne ostaje ravnodušan.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2023.

08:18

Najnoviji detalji ubistva u Niškoj banji: Poznato stanje dečaka smeštenog u UKC Niš VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Dečak koji je ubio A.S. (13) nije povređen, niti je imao povrede, naveli su iz Univerzitetsko-kliničkog centra u Nišu.

Sve se dogodilo juče prepodne kada je jedan dečak došao kod svog druga kako bi zajedno otišli u školu. U jednom trenutku baka koja živi u kući , koja je starija i nepokretna, pozvala je komšije u pomoć jer su se dva dečaka potukla, a pričala je i da ima povređenih.

Pozvana je Hitna pomoć jer im je rečeno da jedan od dečaka ima nešto što je slično epinapadu. Međutim, kada je Hitna pomoć došla otkrili su da je trinaestogodišnji dečak ubijen u potkrovlju kuće.

Uviđaj je završen nakon više od šest sati, ali za sada nema detaljnijih informacija u vezi istrage.

Hanuma Kamberović, komšinica dečaka koji je juče u Niškoj Banji povređen, izjavila je da su njih dvojica bili drugovi i da ih je pre neki dan videla kako se igraju.

"Baba dečaka koji je ubio druga je inače nepokretna i ona je izašla da traži pomoć kada je videla da je jedan dečak pao mrtav nakon čega su svi izašli da pomognu", rekla je Kamberović za Tanjug.

Iz Hitne pomoći u Nišu su rekli da su prvo zatekli dete koje je imalo nešto slično epileptičnom napadu, a da su nakon toga zatekle telo drugog deteta.

"Moja koleginica je čula da je neko rekao 'ovde neko mrtav leži'. Naravno da su postupili kao što bi svaki lekar, svaka majka protivno pravilima službe utvrdile da nekome treba pomoć. Nažalost, drugo dete je bilo bez vitalnih parametara odnosno sa povredama koje su inkompatibilne sa životom. Obaveštena je policija, u međuvremenu pozvana je još jedna ekipa, koja je dete koje je prvobitno zatečeno sa spoljnim vidljivim povredama, prevezla do Urgentnog centra za dalju dijagnostiku", navela je dr Maja Stojanović iz niške Hitne pomoći.

Oba dečaka su rođena 2010. godine.

Iz Kliničkog centra u Nišu je rečeno da taj dečak nema ozbiljnije povrede, dok se takođe pretpostavlja, za sada još uvek nezvanično, da je dečak koji je stradao, stradao i iskrvario je zapravo od rana koje su mu nanete oštrim predmetom u predelu vrata i glave.

Još detaljnijih informacija o ovoj tragediji, kao i šta su meštani rekli pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: