Društvo 0

12.06.2024.

20:39

Poznato do kada traje konkurs finansijske podrške od 110.000 dinara u Nišu

Konkurs za podršku stambenim zajednicama na teritoriji pet gradskih opština u Nišu, koji predviđa finansijsku podršku od po 110.000 dinara, a koji je raspisala Lokalna fondacija Niš, otvoren je do 15. juna.

Izvor: Tanjug

Poznato do kada traje konkurs finansijske podrške od 110.000 dinara u Nišu
Creative Family/Shutterstock.com

Podeli:

Na konkurs "Komšije za bolju zajednicu" mogu da se prijave stambene zajednice sa teritorije gradskih opština Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni krst i Niška Banja.

Ovaj konkurs je raspisan 15. maja i svoje ideje i predloge mogu da prijave svi koji žele da unaprede kvalitet života u svojoj sredini.

Predložene ideje treba da se odnose na mala unapređenja u mikrolokalnim zajednicama i da obuhvataju pejzažnu arhitekturu, mini tehničke mere za uređenje prostora unutar i oko stambenih zgrada, unapređenje protivpožarne zaštite, sređivanje hodnika, krečenje, postavljanje rasvete ili dekoracije, kao i uređenje i ozelenjavanje javnog, međublokovskog prostora ispred zgrada, sadnju biljaka, postavku mobilijara, kanti, klupica i slično.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu www.fondacijanis.rs do kraja juna, a svi učesnici konkursa obavešteni mejlom.

Ovaj konkurs realizuje Lokalna fondacija Niš, u okviru projekta "Komšije za bolju zajednicu" podržanog od strane EU Resurs centra za civilno društvo u Srbiji koji vodi Beogradska otvorena škola, a finansira EU.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: