Servisne informacije 0

19.06.2024.

8:45

Centar Leskovca bez struje

Zbog redovnih godišnjih revizija trafostanica deo centra Leskovca danas će biti bez struje.

Izvor: Novosti/I.M.

Centar Leskovca bez struje
Shutterstock/Yevhen Prozhyrko

Podeli:

Isključenje je najavljeno za period od devet do 14 časova, a struju neće imati 16 ulica, Bulevara oslobođenja i Masarikov trg, prenose Novosti.

U pomenutom periodu električnu energiju neće imati potrošači u sledećim ulicama: Dimitrija Tucovića, od broja jedan do 84, Istarska, Ivana Milutinovića, Pupinova, broj 29, Save Kovačevića, od broja jedan do 41, Siniše Janjića, broj jedan.

Bez struje će biti i Veselina Masleše, Maksima Gorkog, Vojvode Mišića, Cara Dušana, Ratka Pavlovića, Vladimira Nazora, Zelengorska, Radoja Domanovića, Bulevar oslobođenja, od broja 47 do 81 i broj 147, Masarikov trg, broj tri, Nemanjina, brojevi dva, tri i pet i Ulica Slobodana Penezića, od broja jedan do 12.

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

18 h

Društvo

Niče, gradi se: "Raste" Dorćol FOTO

U Gospodar Jovanovoj ulici, broj 54, na Dorćolu u planu je izgradnja stambene zgrade, spratosti Po+Pr+6+Ps, vidi se iz urbanističkog projekta za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javnu prezentaciju.

15:17

23.7.2024.

1 d

Podeli: