Servisne informacije 0

23.06.2024.

19:22

Sutra privremeni režim saobraćaja

Zbog održavanja Gradske litije, u ulicama kojima će se kretati učesnici ovog molitvenog hoda, sutra se uvodi privremeni režim saobraćaja.

Izvor: InfoKG

Sutra privremeni režim saobraćaja
Shutterstock/ddisq

Podeli:

Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u vreme okupljanja učesnika Gradske litije u delu Kosovske ulice (od ul. Stojana Protića do ul. Lepenički bulevar) u periodu od 10 do 11 časova.

Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u vreme kretanja Gradske litije sledećom trasom: od Stare crkve preko Zastavinog mosta desno u Lepenički bulevar, levo u ul. Višnjićeva, Kralja Petra I (do "Krsta"), zatim pored Spomenika palim borcima (leva strana do "Perona"), zatim Ulicom Save Kovačević, levo Ulicom dr.Zorana Đinđića, levo Ulicom Nikole Pašića, ul. 27. marta, preko Zastavinog mosta do Stare crkve, u periodu od 10 do 12 časova.

U vremenskom intervalu od 7 do 12 časova zabranjuje se parkiranje u Ulici Višnjićeva, kao i u delu ul. Kralja Petra I (od Višnjićeve do "Krsta").

U vremenskom intervalu od 10.00 do 11.00 časova (u vreme kretanja učesnika Litije) privremeno će biti zatvoreno taksi stajališta kod "Krsta".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

22 h

Podeli: