Društvo 0

15.05.2024.

10:25

Jagodina napravila spektakl: Evo kako su proslavili Dan porodice VIDEO

Velika pažnja posvećuje se porodici i porodičnim vrednostima u Jagodini, a povodom međunarodnog dana porodice na Gradskom trgu je priređena jedna lepa manifestacija.

Izvor: B92.net/TV Prva

Jagodina napravila spektakl: Evo kako su proslavili Dan porodice VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Uz muziku, ples, animatore, balone i kolače, na gradskom trgu u Jagodini obeležen je Dan porodice. Bogat i šarenolik program izazvao je oduševljenje mnogobrojnih posetilaca, naročito onih najmlađih.

"Šta reći za naš grad? Kao i uvek, ispunjeno, deca su oduševljena, koji mi roditelji, divno", rekla je sugrađanka.

Mališani su se posebno obradovali koncertu Leontine, sa kojim su svi zajedno horski pevali najlepše dečje pesme.

"Mislim da tih kulturnih aktivnosti za decu zabavnih sa lepim sadržajima nikada dosta. I jako je važno da odaberemo sadržaj koji ćemo da pružamo našim mališanima. Jagodina je ovog puta uspela, povodom Dana porodice, zaista su napravili spektakl", rekla je Leontina Vukomanović, pop pevačica i kompozitorka.

Sa obzirom na pozitivno raspoloženje koje je vladalo, sasvim je sigurno da će ovaj dan nogima ostati u najlepšem sećanju, a svi koji su prisustvovali, kao poklon, dobili su i vaučere za besplatan porodični ulazak u Aqua Park.

Kako su Jagodinci proslavili Dan porodice pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Napadnut vozač beogradskog GSP

Vozač GSP Beograd R.B. napadnut je u ponedeljak uveče na svom radnom mestu, u autobusu na liniji 27e. Kako saznajemo, na njega je u ulici Dragoslava Srejovića, kod Pionira, nasrnuo pobesneli putnik.

10:59

25.6.2024.

13 h

Podeli: