Hronika 0

24.04.2024.

14:19

Havarija u Čačku: Urušila se ogromna količina zemljišta, ostao krater na ulici FOTO

Na gradilištu u širem centru Čačka došlo je do havarije kada se urušila ogromna količina zemljišta, a na ulici je stvoren ogroman krater. Stanovnici ovog dela grada su u strahu, ali na svu sreću nema povređenih lica.

Izvor: RINA

Havarija u Čačku: Urušila se ogromna količina zemljišta, ostao krater na ulici FOTO
RINA

Podeli:

"Ispred našeg prozora samo se odjednom pojavio ambis, nije nam svejedno ni da pogledamo, a tek da prođemo tuda. Dobro je samo kad nema povređenih, tuda uvek ima dosta prolaznika, puno dece i omladine jer je u blizini škola", kažu za RINU građani.

Nakon havarije predstavnici JP "Gradac" i JKP "Parking servis" Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

"U dogovoru sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u jutarnjim časovima, u terminu kada učenici OŠ 'Dr Dragiša Mišović' dolaze u školu, saobraćajna policija će decu usmeravati na suprotnu stranu ulice", potvrđeno je za RINU u JP Gradac.

Prema informaciji dobijenoj od JKP "Vodovod" Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja.

"Informacije da je Avenija lipa bez vode nisu tačne. Objekat Hotela "Morava" je trenutno jedini koji nema uredno vodosnabdevanje. Ekipe JKP 'Vodovod' će u toku sutrašnjeg prepodneva izvršiti radove na sanaciji oštećenja cevovoda, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja", kažu u ovom preduzeću.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: