Nastaviće se: Bulevar Vojvode Putnika biće duži – evo šta to podrazumeva

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je sa saradnicima održao sastanak u vezi sa nastavkom izgradnje Bulevara vojvode Putnika, u dužini od 330 metara.

Izvor: B92

Subota, 15.10.2022.

12:37

Nastaviće se: Bulevar Vojvode Putnika biće duži – evo šta to podrazumeva
Foto: RINA

Sredstva za realizaciju, u iznosu od 68 miliona dinara, obezbedila je Vlada RS preko JP "Putevi Srbije", prenosi RINA.

"Sastanak je iniciran kako bi se sa svim nosiocima aktivnosti na realizaciji ovog projekta dogovorilo o detaljima izgradnje. Nastavak Bulevara vojvode Putnika, spojiće Kolubarsku i Ulicu Strahinjića Bana, a samim tim i Trnavsku i Ulicu dr Dragiše Mišovića", rekao je Todorović.

"Na sastanku je konstatovano da su rešeni svi imovinsko pravni odnosi i porušeni svi objekti na trasi, a u toku je izmeštanje depoa "Praking servisa“ na novu lokaciju", dodao je Todorović.

Tokom naredne nedelje biće zaključen ugovor o izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže sa JKP "Vodovod“ Čačak, a nakon toga će biti organizovan radni sastanak u širem sastavu, sa predstavnicima svih gradskih i republičkih javnih preduzeća.

Za rukovodioca projekta je određen gospodin Nebojša Jelušić, diplomirani građevinski inženjer zaposlen u JP "Gradac“, koji je isti posao obavljao i na izgradnji prethodne deonice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: