Društvo 0

14.06.2024.

18:51

Radničke sportske igre humanitarnog karaktera

Grad Čačak ove godine organizuje 7. Radničke sportske igre. Za ovo tradicionalno takmičenje se prijavio veliki broj ekipa, uz rekordan broj učesnika kojih će biti više od 2.000.

Izvor: RINA

Radničke sportske igre humanitarnog karaktera
RINA

Podeli:

RSI rastu iz godine u godinu po broju prijavljenih učesnika, a organizacioni odbor se trudi da za učesnike svaki put uvede brojne novine. Tako će biti i ove godine sa novim sportskim disciplinama koje su na programu takmičenja (plivanje, nove atletske discipline, beach volley).

"Ove godine RSI će pored sportskog, imati i humanitarni karakter, kroz saradnju sa Quantox Fondacijom i brojnim ustanovama i pojedincima, kako bi svi zajedno prikupili sredstva za lečenje i pomoć našem sugrađaninu Viktoru Adžemoviću", kažu organizatori za RINU.

Svečano otvaranje 7. Radničkih sportskih igara biće u nedelju, 16. juna 2024. godine, u 16 časova na terenima SC "Mladost" i trajaće do 23. juna.

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Nove linije preko Pupinovog mosta

Uz autobusku liniju 85, preko Pupinovog mosta u planu je uvođenje još tri autobuske linije, čime bi se kompletna banatska strana Beograda povezala sa Bačkom ulicom u Zemunu.

21:16

17.7.2024.

1 d

Podeli: