Društvo 0

15.05.2024.

16:52

Atrakcije i kulturno-istorijsko blago: Hoteli dobili interaktivne table FOTO

Radi što bolje promocije i informisanja turista, posetilaca i gostiju o turističkoj ponudi grada i okoline, Turistička organizacija Čačka dodelila je interaktivne table toteme hotelima u Čačku.

Izvor: RINA

Atrakcije i kulturno-istorijsko blago: Hoteli dobili interaktivne table FOTO
RINA

Podeli:

Direktor Turističke organizacije Čačka Vojin Jakovljević istakao je da je broj stranih i domaćih gostiju i posetilaca u ovom gradu u konstantnom rastu i da su dodeljeni totemi usmereni ka što boljem informisanju o turističkoj ponudi i aktuelnim dešavanjima u gradu.

"Turistička organizacija Čačka dodelila je reprezentativnim hotelsko-ugostiteljskim objektima u Čačku toteme, kao i totem koji će se nalaziti u Atomskoj banji Gornja Trepča. Sadržaj na interaktivnim tablama pokazuje najznačajnije segmente turističke ponude, prirodno nasleđe, ustanove kulture, verske objekte, kao i manifestacije. Sadržaj je pripremljen na dva jezika i radiće se dopuna aktuelnim dešavanjima", izjavio je Jakovljević.

Ova digitalna tačka kroz savremeno softversko rešenje omogućiće upoznavanje posetilaca sa bogatom turističkom i kulturnom ponudom grada Čačka. Korisnici u samo par klikova mogu doći do sadržaja koji je predmet njihovog interesovanja. Hardverske komponente totema omogućavaju nesmetan rad u svim vremenskim uslovima, kao i laku i brzu pretragu informacija na više jezika.

"Zahvaljujući ovom najinovativnijem interaktivnom totemu turisti mogu doći do informacija o svim vidovima smeštaja, gastronomskoj ponudi, prirodnim i kulturno-istorijskim atrakcijama i aktivnostima. Interaktivna mapa sa označenim lokalitetima olakšava prostorno snalaženje posetilaca", dodao je Jakovljević.

Lokalna samouprava Grada Čačka i Turistička organizacija Čačka teže olakšavanju i podizanju kvaliteta komunikacije i informisanja domaćih i inostranih posetilaca u gradu. U narednom periodu planirana je nabavka dodatnih interaktivnih tabli koje će biti dodeljene privrednim subjektima turističko-ugostiteljske delatnosti u gradu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: