Društvo 0

14.05.2024.

16:01

Zvanično dobio ime zatvoreni bazen u Gornjem Milanovcu

Stanovnici Gornjeg Milanovca dobili su zatvoreni bazen koji su dugo čekali, a Srbiju je obišao i neobačan oglas u kom se tražio kum za novi kompleks koji će mu dati ime.

Izvor: RINA

Zvanično dobio ime zatvoreni bazen u Gornjem Milanovcu
RINA

Podeli:

Sada je, nakon otvaranja zatvorenog bazena, konkurs pod nazivom "Pitam za kuma" i zvanično završen.

Predloge naziva su slali građani od 6. do 22.aprila, a pristigla su 123 predloga u elektronskoj i sedam predloga u pisanoj formi. Komisija koju je formirao predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, odabrala je pet predloga, a građani su na sajtu opštine Gornji Milanovac glasanjem odabrali pobednika.

"Pobednički naziv "23. april", poslala je Ana Jaćimović. Kao autor naziva koji je glasanjem osvojio 41,1 odsto glasova Ana Jaćimović će dobiti zahvalnicu i nagradu u vidu besplatne godišnje karte za korišćenje usluga zatvorenog bazena i drugih sadržaja u okviru ponude Sportsko-rekreativnog centra u Gornjem Milanovcu", potvrđeno je za agenciju RINA.

Autori ostala četiri predloga koja su se našla u samoj "finalnoj trci" će takođe dobiti besplatne godišnje karte za korišćenje zatvorenog bazena i drugih sadržaja, kao što je i odlučeno u samoj propoziciji konkursa.

Ovaj naziv "23. april" ima posebnu simboliku za opštinu Gornji Milanovac, je upravo na taj datum na Cveti, 23. aprila 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak u Takovu pod vođstvom Miloša Obreovića.

Pročitajte još:

Otvoren jedini zatvoreni bazen u Moravičkom okrugu

Zaplivali đaci u novom zatvorenom bazenu: Održan prvi čas fizičkog vaspitanja u vodi FOTO

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: