Društvo 0

13.05.2024.

13:38

Gradi se još jedan vrtić kod Čačka: Biće mesta za još 80 dece

Posle sela Zablaće, još jedan vrtić se gradi na teritoriji grada Čačka i to u Trbušanima, a prema najavama gradonačelnika radovi počinju na leto.

Izvor: RINA

Gradi se još jedan vrtić kod Čačka: Biće mesta za još 80 dece
RINA

Podeli:

Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ "Tanasko Rajić" u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

"Ta investicija biće vredna 84 miliona dinara sa PDV-om. Nadam se da ćemo već u toku leta krenuti sa radovima na ovoj kapitalnoj investiciji nakon što bude izabran izvođač. Završetkom vrtiča imaćemo potpuno zaokružene sadržaje za najmlađe žitelje ovog dela Čačka", rekao je Milun Todorović.

Todorović je podsetio da je u toku ili je završena rekonstrukcija puteva u ovom delu teritorije Čačka koji su bili uništeni tokom izgradje auto-puta "Miloš Veliki". U potpunosti je izgrađen put u dužini od 4,5 kilometara i pet metara širine, od škole u Trbušanima do škole u Prijevoru.

"Imamo još oko 890 metara u Prijevoru da završimo tokom maja i juna meseca. Tu je i završetak saobraćajnice do "Komune", kao i izgradnja pešačkih staza i trotoara, tako da đaci škole u Trbušanima mogu potpuno bezbedno da učestvuju u saobraćaju kao pešaci", izjavio je Todorović.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Čudo od deteta živi kod Jagodine VIDEO

Frula, saksofon, klarinet, klavir, harmonika, bubnjevi, neko bi pomislio da je reč o orkestru, ali zapravo je reč o talentovanom dečaku iz Glogovca kod Jagodine, Stefanu Dugoliću, koji uspešno svira sve ove instrumente.

10:26

5.6.2024.

1 d

Politika

Završena potraga: Privedene četiri osobe

Pripadnici interventne jedinice u Novom Pazaru su u organizovanoj akciji, koju su sproveli u ugostiteljskim objektima u Ulici generala Živkovića u ovom gradu, pronašli i oduzeli veću količinu hladnog oružja.

22:03

5.6.2024.

1 d

Podeli: