Društvo 0

13.04.2024.

13:44

Poznato kada se održava Sajam zapošljavanja u Čačku

Filijala Čačak Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje u tom gradu prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga, 17. aprila, od 11 do 14 časova.

Izvor: Tanjug

Poznato kada se održava Sajam zapošljavanja u Čačku
Pla2na/Shutterstock

Podeli:

Sajam će biti organizovan  u holu Kulturnog centra na Trgu ustanka broj 2.

Učešće  je prijavilo blizu 40 poslodavaca sa potrebama za zapošljavanjem više od 300 novih radnika, objavljeno je u današnjem saopštenju NSZ-a.

Kako se navodi, traženi će biti vaspitači, CAD dizajneri, inženjeri elektro i mašinske struke, operateri u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, prehrambenoj, grafičkoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za prodavcima, modelarima, šivačima, vozačima, magacionerima, radnicima u administraciji.

Na Sajmu će, između ostalih, biti prisutni poslodavci: PS Fashion Design, MHS Team AT, Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, Stax Technologies, Unipromet, PU Radulović M23, PU Gimnazion,  UTP Morava, Steel Product & Project, Blue Line, Dinamic line, Pekara Pons, Vasović i drugi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: