Servisne informacije 2

26.06.2024.

8:04

Delovi Beograda bez vode; Evo kada se uspostavlja normalno vodosnabdevanje VIDEO

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Zemunu i Novom Beogradu, stanovnici tih beogradskih opština imaće umanjen pritisak i prekid u vodosnabdevanju.

Izvor: Beta

Delovi Beograda bez vode; Evo kada se uspostavlja normalno vodosnabdevanje VIDEO
Narong Khueankaew/Shutterstock

Podeli:

Ova odluka stupila je na snagu od sinoć od ponoći do danas, 26. juna do 18 sati, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Bez vode će biti ulice i naselja: Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, Naselje za pripadnike službi bezbednosti, Industrijska zona, potrošači i naselja uz Batajnički drum, Industrijska zona, preneo je gradski sajt Beoinfo.

Vodu neće imati ni potrošači uz auto-put za Novi Sad, u Batajnici, Zemun polju, Šangaju, Busijama, Ugrinovcima, Plavim horizontima, uz deo auto-puta za Zagreb oko "Grmeča" i "Ikarbusa", kao ni Balanička, Megarska, Prekonoška i Radavačka ulica.

Umanjen pritisak i prekide u vodosnbdevanju imaće blok od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i dela pruge do Ulice orahovog lista.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, dodaje se u saopštenju.

Iz "Vodovoda" su apelovali na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Izvor: Prva tv

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Uskoro obnova Lazarevog grada

Evropska unija je preko EU PRO Plus programa obezbedila više od 9,6 mil EUR za realizaciju 18 projekata koji će doprineti boljem životu stanovništa u 30 lokalnih samouprava, koje su prethodno razvile teritorijalne strategije.

9:09

16.7.2024.

1 d

Podeli: