Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Obaveštenje za Beograđane: Menjaju se linije javnog prevoza

Zbog brojnih radova širom prestonice, u narednom periodu doći će do većih izmena rada linija javnog prevoza.

Izvor: Novosti/Š.M. Beograd
Podeli
Foto: Shutterstock/serato
Foto: Shutterstock/serato

Tako će zbog radova na izgradnji transportnog sistema za prenos toplotne energije duž Bulevara kralja Aleksandra (Smederevski put), do 15. aprila doći do izmene na delu od Smederevskog puta 29z do Bulevara kralja Aleksandra 640-642 (benzinska stanica).

Jednim delom Bulevarom despota Stefana će privremeno ići vozila na liniji 26

"SMEDEREVAC"

Vozila sa linija 302, 303, 304, 305, 306 i 307 će se kretati redovnim trasama, uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnim znakovima. Vozila sa linija 351, 355, 355A, 355B, 356, 361, 361B i 363 saobraćaće u smeru ka naselju Boleč od terminusa "Šumice" ulicama: Vojislava Ilića, Mokroluškom, Toplice Milana, uključenjem na Auto-put Beograd-Niš (smer ka Nišu), Auto-put Beograd-Niš (smer ka Nišu), Kružnim putem Rakovica, Kružnim putem, Smederevskim putem i dalje redovnom trasom.

FRANCUSKA

"Umivanje" Francuske ulice, na delu od Ulice cara Dušana do Ulice braće Jugovića, do 27. marta u 4.00 časa, kao i od 31. marta od 22.00 časa do 3. aprila do 4.00 časa dovešće do promena na nekoliko linija. Autobusi 24, 26 i 26N će u smeru prema Dorćolu ići Trgom republike - kroz terminus "Trg republike" - Bulevarom despota Stefana - Džordža Vašingtona - Cara Dušana i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu u oba smera koristiti stajališta "Pijaca Skadarlija".

SINĐELIĆEVA
Tokom radova na otklanjanju kvara na toplovodu u Sinđelićevoj ulici, na delu od Mileševske do Bulevara kralja Aleksandra, danas i sutra biće obustavljen saobraćaj. Tako će vozila sa linije 25 i 25P u smeru ka Vukovom spomeniku saobraćati ulicama Maksima Gorkog - Krunska - Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra - Ruzveltova i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. Privremeno se uspostavlja stajalište "Pijaca Kalenić 1" za linije 25, 25P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.