Hronika 3

29.03.2024.

11:54

Uhapšen muškarac koji je bombonama mamio decu po Beogradu

Muškarac M. L. (49), osumnjičen da je decu mamio bombonama da pođu s njim u Beogradu, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan u Policijskoj stanici Novi Beograd.

Izvor: Telegraf.rs

Uhapšen muškarac koji je bombonama mamio decu po Beogradu
Shutterstock/sirtravelalot

Podeli:

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došli policijski službenici, osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom ka glavi policajca, ali je policajac izmakao i uhapsio osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo rešenje o određivanju pritvora osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.
On je zadržan zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23 Zakona o javnom redu i miru.

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: