Hronika 37

18.06.2024.

12:30

B92.net saznaje: Stravičan lančani sudar; Vozilo na bankini, vozač pobegao; Ima povređenih

Jutros je na Gazeli došlo do lančanog sudara, a dve osobe su povređene i prevezene u bolnicu.

Izvor: B92.net

B92.net saznaje: Stravičan lančani sudar; Vozilo na bankini, vozač pobegao; Ima povređenih
Sasa Dzambic Photography/Shutterstock.com

Podeli:

"Na mestu saobraćajne nesreće bila je policija, uzeli zapisnik. Jedna devojka je povredila glavu, dečko izbio zub", rekao je za B92.net vozač koji je učestvovao u lančanom udesu.

Kako je rečeno za B92.net, udario je četiri automobila i pobegao sa lica mesta.

"Naleteo je neki sa džipom, udario mene, auto ispred i devojku bacio na bankinu i pobegao. Išao je oko 80 na sat, možda  i više, i nije kočio", objasnio je jedan od očevidaca.

Kako nezvanično B92.net saznaje, povređena devojka je u bolnici, a kako navode njen automobil je završio na bankini i vozilo je stajalo na dva točka.

Podeli:

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

1 d

Podeli: