Hronika 1

17.05.2024.

19:59

Evo kako je došlo do udesa između dva voza

Čovek čija je supruga bila u putničkom vozu u trenutku kada se u podzemnom tunelu u Beogradu sudario sa teretnim vozom, preneo je ženine prve reči.

Izvor: Telegraf.rs

Evo kako je došlo do udesa između dva voza
TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Podeli:

"Supruga mi je rekla da je voz krenuo sa stanice Vukov spomenik u 18.22. Teretni voz bio je ispred njega kada ga je ovaj udario svom silinom. On je od jačine udarca ispao iz šina. Supruga je čula da su mašinovođa (23) i kondukterka povređeni", ispričao nam je ovaj čovek.

Radnica iz obližnje kafane takođe je prišla čoveku i pitala ga da li mu je žena živa i zdrava. A na konstataciju da je dobro, radnica je pomenula kako je to i najbitnije, te da je sve potresla vest.

Srećom, u udesu nema teško povređenih.

Prema prvim saznanjima u putničkom vozu koji se danas sudario sa teretnim u podzemnom tunelu u Beogradu, bilo je šestoro 6 putnika, mašinovođa i kondukter. osmoro ukupno.

Svi su pešice krenuli ka izlazu iz tunela i nema ozbiljnije povređenih.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

22 h

Društvo

Nove linije preko Pupinovog mosta

Uz autobusku liniju 85, preko Pupinovog mosta u planu je uvođenje još tri autobuske linije, čime bi se kompletna banatska strana Beograda povezala sa Bačkom ulicom u Zemunu.

21:16

17.7.2024.

1 d

Podeli: