Hronika 0

10.05.2024.

14:13

Pripremali teško ubistvo? Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, posle višemesečnog operativnog rada, uhapsili su članove kriminalne grupe u Beogradu.

Izvor: B92.net

Pripremali teško ubistvo? Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu
Zoran Milosavljevic / Shutterstock.com

Podeli:

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, navodi se u saopštenju.

MUP potvrdio za B92.net: Nije bilo pucnjave na Vračaru

Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu.

U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji grada Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Uhapšeno pet osoba zbog planiranja ubistva u Beogradu: Oglasilo se Više javno tužilaštvo

Podsetimo, jutros, u centru Beograda, na uglu Krunske i Ulice Koče Kapetana u toku je bila velika akcija policije i taj deo grada je bio blokiran.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Poznata ulica dobija novi naziv

Ako niški odbornici na sednici Skupštine u utorak, 21. maja usvoje predlog, Jadranska ulica kod Tvrđave u Nišu poneće naziv ulica Heroja sa Paštrika.

8:16

19.5.2024.

1 d

Podeli: