Društvo 1

19.06.2024.

21:53

Raspisan još jedan tender za rekonstrukciju kompleksa "25. maj"

Beogradski sekretarijat za investicije raspisao je tender za stručni nadzor nad izvođenjem radova na adaptaciji i sanaciji objekata u kompleksu SRPC "25. maj-Milan Gale Muškatirović".

Izvor: eKapija

Raspisan još jedan tender za rekonstrukciju kompleksa "25. maj"
Andrei Armiagov/Shutterstock

Podeli:

Vrednost posla procenjena je na 20 miliona dinara, piše eKapija.

Za potrebe rekonstrukcije, objekti u ovom sportskom kompleksu, kako se može videti u dokumentaciji, podeljeni su u četri celine.

Pod objektom 1 podrazumeva se zgrada za sport i fizičku kulturu sportskog centra (administracija sa ulaznim holom i recepcijom (prizemlje i sprat), sportske sale, poslovni deo, fiziosaunski blok uz mali zatvoreni bazen i vezni deo - poslovanje).

Objektom 2 obuhvaćena je zgrada ugostiteljstva - deo restorana "Dunavski cvet" (teretana, vezni deo - poslovanje i tehnički prostori), dok se pod objektom 3 podrazumeva zatvoreni bazen sa tribinama, garderobom za presvlačenje i tehničkim blokom, a objekat 4 je poslovi deo (zgrada ugostiteljstva sa kuhinjskim blokom).

"Intervencija na delovima objekata je u obimu adaptacije i sanacije, odnosno podrazumeva radove u okviru postojećih gabarita i volumena. Nema promene bruto površina i zauzetosti objekata. Projektnom dokumentacijom se ne predviđa nikakva intervencija na konstruktivnim elementima objekta", piše u dokumetaciji.

Rok za prijavu na tender je 12. jul.

Podsetimo, u toku je i nabavka za adaptaciju i sanaciju objekata u ovom kompleksu, a rok za prijavu je 2. jul.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: