Društvo 8

14.06.2024.

12:33

Sramna scena u Beogradu: Stariji čovek pretukao mladića u holu zgrade VIDEO

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nasilja nad maloletnikom navodno nastao u jednoj stambenoj zgradi na Novom Beogradu, koji je zabeležen sigurnosnim kamerama.

Izvor: Blic/Iva Ogarević

Sramna scena u Beogradu: Stariji čovek pretukao mladića u holu zgrade VIDEO
Shutterstock/Sayan Puangkham

Podeli:

Prema navodima, mladića je napao stariji komšija iz zgrade.

Na Instagramu, na stranici Serbialive_beograd u opisu snimka navodno se nalazi i izjava roditelja napadnutog maloletnika.

"Juče oko 18 h, na Novom Beogradu u Ulici generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo?", napisali su roditelji tinejdžera.

Na snimku se može videti kako stariji muškarac pesnicom udara mladića koji mirno stoji u holu zgrade i ne uzvraća udarac, niti se brani, dok drugi muškarac posmatra situaciju. Napad je iznenadan i agresivan, počevši od udarca nogom u stomak, a zatim udaraca pesnicom u glavu dok mu se približava licem u lice. U jednom trenutku, napadač je čak udarao tinejdžera i štapom.

Na uznemirujućem snimku se jasno vidi kako nasilni muškarac viče na mladića, dok mu preteći pokazuje prstom i udara ga.

Ispituju se svi detalji napada na tinejdžera, kao i mogući motivi, piše Blic.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

1 d

Društvo

Akva park u Jagodini dobija novi tobogan

Gradska uprava za društvene delatnosti, opšte, normativne i zajedničke poslove grada Jagodine raspisala je tender za nabavku vodenog tobogana sa ugradnjom i montažom za potrebe Akva parka u ovom gradu.

13:44

18.7.2024.

1 d

Podeli: