Društvo 2

05.04.2024.

19:21

Beograski GSP traži firmu za održavanje 200 autobusa

GSP Beograd raspisao je tender za održavanje Solaris autobusa.

Izvor: eKapija

Beograski GSP traži firmu za održavanje 200 autobusa
Erman Gunes / Shutterstock.com

Podeli:

Procenjena vrednost tendera nije navedena, ali je planom nabavki ovog preduzeća za 2024. godinu predviđeno 100 miliona dinara za ovu stavku.

Reč je o tačno 199 Solaris vozila, koji su deo voznog parka GSP-a, proizvedenih 2013. godine.

Usluga servisiranja i popravke vozila obuhvata uslugu servisa na vozilima i opcione/moguće usluge, popravke kvarova i/ili otklanjanje nedostataka sa pregledom vozila, dijagnostikovanjem kvara i zamenom dela.

Pod uslugom servisa na vozilima podrazumeva se obavljanje redovnih periodičnih servisa propisanih od strane proizvođača vozila za određeni broj pređenih kilometara ili u određenom vremenskom intervalu. Svi delovi koji se ugrađuju u vozila, kao i sva ulja, maziva i tečnosti koje se koriste prilikom izvršenja predmetne usluge, moraju biti u skladu sa preporukama proizvođača vozila.

Pod uslugom servisa sistema grejanja na vozilu podrazumeva se periodično održavanje vozila u zimskom periodu po tehnologiji proizvođača vozila Solaris, dok se pod opcionom/mogućom uslugom na vozilima podrazumeva se obavljanje usluge otklanjanja kvarova koji nastaju na vozilima i vrši se po upućivanju zahteva naručioca.

Pod uslugom zamene dela podrazumeva se zamena neispravnog dela na vozilu novim ispravnim i originalnim delom, a u cenu usluge zamene dela uračunati su troškovi dijagnostike kvara, cena novog originalnog rezervnog dela i sam postupak zamene, softverskog parametrisanja i/ili kalibracije za delove za koje je potrebna zamena.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: