Zatvara se punkt za vakcinaciju u TC "Ušće"

Punkt za vakcinaciju u beogradskom tržnom centru "Ušće" zatvara se večeras u 20 sati, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 05.12.2021.

12:26

Zatvara se punkt za vakcinaciju u TC
Ilustracija: BaLL LunLa/Shutterstock

U izjavi za Tanjug podsetila je da je taj punkt otvoren 11. oktobra, po drugi put, po zahtevu građana, te istakla da je na njemu za mesec i po dana vakcinisano oko 12.000 sugrađana.

"Prvi put kada je otvoren u maju, radio je pet nedelja i na ovom punktu je vakcinisano čak 13.000 ljudi", navela je Stanisavljević.

Istakla je da je u tržnom centru "Ušće" ukupno vakcinisano više od 25.000 ljudi što, dodala je, pokazuje koliko je veliki odziv sugrađana bio i koliko je otvaranje punkta za vakcinaciju u tržnim centrima bila dobra odluka.

"Kada je punkt otvoren, mnogi nisu razumeli koliko je važno da se ljudima omogući vakcinacija tamo gde žive, rade i dolaze, pogotovo da je ovo način da i mladima približimo vakcinaciju obzirom da nam je važno da se poveća broj vakcinisanih i u toj kategoriji", rekla je Stanisavljević.

Zahvalila je TC "Ušće" jer je Gradu Beogradu besplatno ustupilo prostor za vakcinaciju, kao i lekarima i sestrama koji su radili svaki dan kako bi zaštitili sve građanke i građane koji su došli na vakcinaciju.

"Do kraja godine u planu nam je otvaranje još dva punkta za vakcinaciju - u TC Stadion i TC Beošoping centru", dodala je Stanisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: