Beograd - B92 Lokal
0

Leto "opuštenije", ali i dalje je jedna stvar jedino rešenje

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić rekao je da će leto pred nama sigurno proći u opuštenijoj atmosferi kada je reč o pandemiji koronavirusa, ali i naglasio da se svi moraju pridržavati mera koje je propisao Krizni štab kako na bi došlo do pogoršanja situacije početkom jeseni.

U Beogradu počeo regionalni forum o infertilitetu

U Beogradu je danas počeo dvodnevni Regionalni forum o infertilitetu, a otvarajući skup direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Srbije Aleksandar Stefanović istakao je da Srbija ulaže velike napore za poboljšanje nataliteta, uslova za bezbedno rađanje i borbu protiv neplodnosti.

Društvo četvrtak 17.06. 21:23 Komentara: 0

Beograd uvećao davanja za decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju

Poslednjim rebalansom budžeta Grad Beograd je izdvojio dodatna novčana sredstva za socijalno ugrožene kategorije stanovništva i time pokazao da nastavlja svoju socijalno odgovornu politiku. Izdvojeno je 100 miliona dinara više za socijalna davanja i to će biti rekordan budžet Sekretarijata za socijalnu zaštitu – izjavio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

Društvo četvrtak 17.06. 20:22 Komentara: 0

Autobus za vakcinaciju u subotu u Rakovici

Autobus adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju, u subotu, 19. juna, biće postavljen na parkingu tržnog centra "Big Rakovica", u ulici Patrijarha Dimitrija 14, gde će građani bez zakazivanja moći da prime vakcinu protiv korona virusa.

Društvo četvrtak 17.06. 19:27 Komentara: 1
strana 1 od 102 idi na stranu