Srbija

Utorak, 01.10.2019.

15:11

Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno

Kompanija FlixBus širi svoju mrežu linija iz Srbije na još jednu zemlju. Beograd i Novi Sad, naime, biće povezani i direktnom autobuskom linijom sa Budimpeštom.

Izvor: B92

Flixbus vozi i za Budimpeštu: Od 3. oktobra četiri puta dnevno
Foto: Promo

Saobraćaj ka jednom od najvećih raskršća FlixBusa iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije krenuće od 3. oktobra i to četiri puta dnevno.

"Zadovoljstvo nam je da najavimo čak četiri nova polaska dnevno u smeru Mađarske", rekao je na prezentaciji nove linije Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Grbeša je za B92 rekao i da je u fokusu kompanije pružanje udobnosti i dodatne pogodnosti putnicima, pa u svakom autobusu obezbeđuju više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Neka od vozila opremljena su i rampama za invalide.

FlixBus, inače, postoji od 2013. godine i putnicima nudi 350.000 autobuskih linija dnevno i 2.000 destinacija u 28 evropskih država, a poslovni model je takav da sarađuju sa regionalnim partnerima i autobuskim prevoznicima kakvi su u Srbiji Fudeks i Sirmijumbus.

Uz Zagreb i Ljubljanu, Budimpešta je treća destinacija na koju će voziti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

12 h

Podeli: