Svet

Ponedeljak, 26.02.2024.

18:27

Naplatili joj sendvič više od 1.000 dolara: Sad nema za hranu

Amerikanki Letiši Bišop je na metro stanici u Kolambusu, u saveznoj državi Ohajo, jedan sendvič pogrešno naplaćen više od 1.000 dolara.

Izvor: Tanjug

Naplatili joj sendvič više od 1.000 dolara: Sad nema za hranu
Ilustracija: Shutterstock/margouillat photo

Zbog toga trenutno nema novca da priušti osnovne namirnice, prenose lokalni mediji.

Bišop je prošlog meseca za tri sendviča naplaćeno 1.021,50 dolara uključujući 1.010 dolara samo za jedan sendvič, međutim novac joj i dalje nije vraćen, piše Njujork post.

Cena sendviča u lancu u toj prodavnici iznosi između 6,50 i 12 dolara.

Prema rečima Amerikanke, ona skoro dva meseca ne uspeva da dođe do nekoga ko bi mogao da joj pomogne iz kompanije koja je vlasnik prodavnice.

"Trenutno pokušavam da sastavim kraj sa krajem", rekla je ona za američku televiziju ABC.

Dodala je da u jednom trenutku nije mogla da kupi osnovne namirnice jer joj je račun bio u minusu. Prodavnica u kojoj je kupila sendviče je, u međuvremenu, zatvorena, a iz kompanije koja je njen vlasnik zasad se nisu oglasili ovim povodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: