Svet

Petak, 10.12.2021.

09:15

Mask razmišlja o otkazu? Želi da postane influenser FOTO

Osnivač i izvršni direktor Tesle Ilon Mask ponovo se oglasio na Tviteru.

Izvor: B92.net

Mask razmišlja o otkazu? Želi da postane influenser FOTO
Foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Ovog puta, govorio je o svojoj karijeri.

Naime, Mask je u tvitu napisao da razmišlja da da otkaz na svim svojim poslovima i da postane - "ful-tajm influenser".

On je i svoje pratioce pitao šta misle o toj ideji, a odgovori su različiti. Tako su mu neki predlagali da otvori Jutjub kanal, a jedan tviteraš mu je napisao da je već "najbolji influenser na svetu", te da mu Jutjub nije potreban, budući da može da stvori sopstvenu platformu ovog tipa. Podsetimo, Mask je nedavno ispunio i jedno svoje obećanje - prodao je imanje u Silicijumskoj dolini za 30 miliona dolara, što je, doduše čak 7,5 miliona manje od prvobitne cene.

Mask je ranije rekao da je ovo imanje blizu San Franciska njegova poslednja preostala kuća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

6 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: