Zašto su vodoinstalaterske usluge postale preskupe? VIDEO

Jednoj Beograđanki vodoinstalater je tražio 10.000 dinara da namesti četiri stvari u kupatilu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

13:47

Zašto su vodoinstalaterske usluge postale preskupe? VIDEO
Foto: Shutterstock/amedeoemaja

Nakon što je sugrađanka podelila to na društvenim mrežama, povela se polemika o cenama vodoinstalaterskih usluga.

"Po nekoj realnoj proceni, cena obavljanja te usluge je u redu, pogotovo u Beogradu. Svaki privatnik ima pravo da cene postavlja po nekom svom nahođenju, ali i svojim potrebama", kazao je Nemanja Milosavljević, vodoinstalater.

On je dodao da ako bi se sračunale sve te usluge posebno, kada bi to sve bilo odvojeno, to bi koštalo više, oko nekih 15.000 dinara.

"Postavljanje WC šolje je 6.000 dinara, zamena slavine je oko 4.000 dinara, ako pričamo sad o odvojenim intervencijama. Priključenje veš mašine je 4.000, montaža slavine za veš mašinu je 4.000, i onda govorimo o nekoj cifri od skoro 20.000 dinara", dodao je Milosavljević.

Dolazimo do zaključka da za jedan ovakav posao cena nije previsoka.

Savet vodoinstalatera je da majstora pronalazimo po preporuci, jer kako kaže, dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu televizije Prva:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Podeli: