Srbija

Sreda, 21.02.2024.

10:59

Vesić on the road again? Ministarstvo za B92.net otkriva šta sledi

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture uvrstilo je u plan nabavki za 2024. godinu i nabavku kombi kancelarije.

Izvor: B92.net

Vesić on the road again? Ministarstvo za B92.net otkriva šta sledi
Foto: Beoinfo

Nabavka je planirana u 1. kvartalu, a procenjena vrednost je 4 miliona dinara.

Kombi kancelarija nas je podsetila na 2021. godinu, kada je sadašnji ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, a tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda, putovao prigradskim putevima prestonice kako bi pokušao da reši probleme građana.

Na upit portala B92.net o tome da li je možda u planu povratak "Pokretne kancelarije Gorana Vesića", iz ministarstva su nam saopštili da takvo nešto za sada nije u planu te razlog ove javne nabavke možemo samo da nagađamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: