Biz - B92.net

Telekom Srbija otvorio predstavništvo u Briselu

Vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu, Telekom Srbija, po ugledu na velike evropske telekomunikacione operatore, otvorila je predstavništvo u Briselu.

Izvor: B92.net
Podeli
Foto: Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Na ovaj način kompanija povećava mogućnost pristupa fondovima, prvenstveno u domenu razvoja digitalnih servisa i 5G infrastrukture.

Takođe, otvaranje predstavništva doprineće i razvoju odnosa sa evropskim institucijama, što je bitno iz nekoliko razloga, među kojima je i brža primena i razumevanje pravne regulative.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, i direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović, pozdravili su zvaničnike EU i ostale članove društvene zajednice na ceremoniji otvaranja u novom predstavništvu.

"Predstavništvo Telekoma Srbija izražava našu stratešku opredeljenost za širenje poslovanja u Evropi i saradnju sa evropskim partnerima, kako bismo ispratili trendove u industriji i svojim korisnicima pružili usluge bez premca. U potpunosti smo posvećeni evropskim principima i vrednostima", izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

"Putem ovog novog čvorišta, iskoristićemo svoju tehničku ekspertizu i iskustvo na međunarodnom, evropskom i nacionalnom nivou, tako što ćemo blisko sarađivati sa relevantnim činiocima u Evropi i učestvovati u aktivnostima vodećih telekomunikacionih udruženja sa sedištem u Briselu. Naše spone sa vodećim grupama u industriji omogućiće nam da budemo stalno u toku i u potpunosti povezani", dodao je direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.