Radite kao paušalac? Pitajte ministra sve što vas zanima o oporezivanju

Građani i privrednici ovog meseca ministru finansija Siniši Malom mogu da postavljaju pitanja na Instagramu koja se tiču paušalnog oporezivanja.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

10:04

Radite kao paušalac? Pitajte ministra sve što vas zanima o oporezivanju
Foto: Printskrin, Instagram/mali_sinisa

Ovaj vid komunikacije sprovodi se u okviru rubrike "Pitajte ministra finansija", koju je Mali nedavno pokrenuo na svom profilu na Instagramu.

Ministar Mali je danas putem Instagrama, u rubrici stori postavio anketu na temu paušalnog oporezivanja, a odgovori će na isti način biti postavljeni početkom sledeće nedelje.

Cilj je da se jednom mesečno detaljno obradi po jedna tema iz nadležnosti Ministarstva finansija, iako i građani i privrednici i na dnevnom nivou mogu da postavljaju pitanja ministru na razne teme, kako preko društvenih mreža, tako i putem sajta Ministarstva finansija mfin.gov.rs, kažu za Tanjug iz kabineta ministra.
Foto: Printskrin, Instagram/mali_sinisa
U okviru rubrike "Pitajte ministra finansija", Mali je proteklih meseci odgovarao na pitanja o e-fakturama, e-fiskalizaciji i direktnoj pomoći države građanima.

Ista praksa biće nastavljena i u narednom periodu, navode iz ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: