Mali o stendbaj aranžmanu sa MMF-om: Srbija se dobro suočava sa izazovima

Ministar finansija Siniša Mali danas je nastavio razgovore sa Međunarodnim monetarnim fondom u okviru prve revizije aktuelnog stendbaj aranžmana.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 31.03.2023.

15:00

Mali o stendbaj aranžmanu sa MMF-om: Srbija se dobro suočava sa izazovima
Foto: Instagram/mali_sinisa

Kako su istakli predstavnici MMF, u poslednjih nekoliko dana imali su odlične sastanke i razmenili gledišta sa ključnim institucijama u Srbiji. Istakli su i da se naša zemlja dobro suočava sa izazovima, kao i da se dobro upravlja javnim dugom, obavestio je Mali na svom profilu na Instagramu.

"Razgovarali smo i o svim ključnim tačkama aktuelnog aranžmana, koji se sprovodi po planiranoj dinamici. Predstavnici fonda boraviće u Beogradu do 4. aprila", napisao je u objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: