Srbija

Sreda, 01.11.2017.

23:06

Brnabićeva pohvaljuje, Mihajlovićeva u čudu VIDEO

Ko je zaslužan za elektronske građevinske dozvole? Premijerka Ana Brnabić je iznela svoje mišljenje, koje je ostavilo u čudu vicepremijerku Zoranu Mihajlović.

Izvor: B92

Brnabićeva pohvaljuje, Mihajlovićeva u čudu VIDEO
Foto: Tanjug

"Najbolji primer evolucije koje u rad administracije unose elektronski servisi jesu elektronske građevinske dozvole. Velike zasluge za to idu NALED, koji je direktno pomogao Vladi u realizaciji ove reforme i ja se zahvaljujem izvršnoj kancelariji i svim članovima NALED“, rekla je premijerka.

Na to je Mihajlovićeva reagovala “čuđenjem“, osmehom i komentarom koji je bio upućen nekome u publici.

Opširnije u videoprilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Region

Kupljen aerodrom: Evo ko je novi vlasnik

Mađarska državna kompanija Korvinus (Corvinus Zrt) i francuski koinvestitor Vansi (Vinci Airports) kupili su aerodrom Budimpešta od dosadašnjeg glavnog akcionara Avialijens (AviAlliance) i manjinskih akcionara, navodi se u saopštenju kompanije Avialljens.

7:18

7.6.2024.

1 d

Srbija

Nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 199 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 189 dinara.

10:11

7.6.2024.

1 d

Svet

Rusija potpisala: "Ovo je naša ruta godinu dana"

Ruska državna nuklearna agencija Rosatom je potpisala memorandum o razumevanju sa kineskom brodarskom kompanijom za uspostavljanje celogodišnje kontejnerske linije između dve zemlje preko arktičkog Severnog morskog puta (NSR).

8:12

7.6.2024.

1 d

Podeli: