Region

Četvrtak, 25.08.2022.

11:30

Hrvati povlače sok od jabuke: Razlog – moguće prisustvo stranog tela

Hrvatski državni inspektorat objavio je novo obaveštenje.

Izvor: Index

Hrvati povlače sok od jabuke: Razlog – moguće prisustvo stranog tela
Foto: artjazz/Shutterstock

Naime, inspektorat je obavestio potrošače da subjekt u poslovanju s hranom HiPP CROATIA d.o.o. iz predostrožnosti opoziva proizvod BIO sok od jabuke 200 ml, LOT LA98967, najbolje upotrebiti do 31.10.2023, zbog mogućeg prisustva stranog tela.

Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju opštih načela i uslova zakona o hrani, osnivanju Evropske agencije za bezbednost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima bezbednosti hrane, prenosi Index.

Kako je preneo hrvatski portal, proizvođač je HiPP Kft. Ungarn, Bõsárkány, Mađarska, dobavljač Dobavljač: HiPP CROATIA d.o.o, Glina, a distributer Atlantik Trade d.o.o, Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

12 h

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Podeli: