Svet 0

25.05.2024.

8:31

Stižu sniženja: Popusti na 4.000 artikala u prodavnicama

Američka kompanija za e-trgovinu Amazon freš saopštila je da snižava cene hiljada prehrambenih artikala, kako bi privukla kupce.

Izvor: Tanjug

Stižu sniženja: Popusti na 4.000 artikala u prodavnicama
Tada Images / Shutterstock.com

Podeli:

Naime, kupci će svakodnevno imati popuste do 30 odsto na 4.000 artikala u prodavnicama i na mreži.

Služba za dostavu namirnica na mreži, koja takođe upravlja s nekoliko fizičkih trgovina, navodi da su u Sjedinjenim Američkim Država pojeftinili meso, morski plodovi, smrznuta hrana, mlečni proizvodi i sirevi, pića, grickalice i testenine, kao i proizvodi privatne robne marke Amazon, preneo je Si-En-En.

Ova kompanija se tako pridružila sve većem broju prodavaca na malo, uključujući Target i Volmart, koji snižavaju cene jer nastoje da privuku potrošače u prodavnice i na internet. Cilj trgovinskih kompanija je da ljudi slobodnije troše kako na osnovne artikle, kao što je hrana, tako i na kupovinu nove odeće, ukrasne predmete, umetnine...

U pokušaju da privuče više kupaca Target je ove nedelje smanjio cene na više od 1.500 popularnih proizvoda, od putera do deterdženta. Volmart je prošle nedelje saopštio da je pojeftinio skoro 7.000 artikala u svojim prodavnicama, uz konstatataciju da je primećena deflacija nekih ključnih namirnica.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

14 h

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Podeli: