Svet 0

25.05.2024.

8:31

Stižu sniženja: Popusti na 4.000 artikala u prodavnicama

Američka kompanija za e-trgovinu Amazon freš saopštila je da snižava cene hiljada prehrambenih artikala, kako bi privukla kupce.

Izvor: Tanjug

Stižu sniženja: Popusti na 4.000 artikala u prodavnicama
Tada Images / Shutterstock.com

Podeli:

Naime, kupci će svakodnevno imati popuste do 30 odsto na 4.000 artikala u prodavnicama i na mreži.

Služba za dostavu namirnica na mreži, koja takođe upravlja s nekoliko fizičkih trgovina, navodi da su u Sjedinjenim Američkim Država pojeftinili meso, morski plodovi, smrznuta hrana, mlečni proizvodi i sirevi, pića, grickalice i testenine, kao i proizvodi privatne robne marke Amazon, preneo je Si-En-En.

Ova kompanija se tako pridružila sve većem broju prodavaca na malo, uključujući Target i Volmart, koji snižavaju cene jer nastoje da privuku potrošače u prodavnice i na internet. Cilj trgovinskih kompanija je da ljudi slobodnije troše kako na osnovne artikle, kao što je hrana, tako i na kupovinu nove odeće, ukrasne predmete, umetnine...

U pokušaju da privuče više kupaca Target je ove nedelje smanjio cene na više od 1.500 popularnih proizvoda, od putera do deterdženta. Volmart je prošle nedelje saopštio da je pojeftinio skoro 7.000 artikala u svojim prodavnicama, uz konstatataciju da je primećena deflacija nekih ključnih namirnica.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemci u panici: "Potrebno nam je čudo"

Nemci bi ponovo trebalo da rade više jer nemačka privreda beleži loše rezultate, smatra premijer Bavarske Markus Zeder ističući da su druge zemlje postale ekonomski uspešnije.

9:29

23.6.2024.

1 d

Svet

Evro pada? Veliki pritisak na valutu

Vrednost dolara prema korpi valuta porasla je drugu nedelju zaredom. Fed neće smanjiti kamate tako brzo kao što se očekivalo, dok je evro pod pritiskom zbog političke neizvesnosti u Francuskoj.

16:34

23.6.2024.

1 d

Svet

Nemačka dobila zeleno svetlo

Evropska komisija (EK) dala je Nemačkoj dozvolu da uloži oko tri milijarde evra u svoju vodonikovu infrastrukturu za izgradnju dalekovoda.

21:49

22.6.2024.

1 d

Podeli: