Srbija 44

19.06.2024.

19:03

Niče novi hotel u Beogradu? Vučić i Mali predstavili Kušneru viziju Beograda kao svetske metropole FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali sastali su se sa američkim preduzetnikom Džaredom Kušnerom.

Izvor: Novosti

Niče novi hotel u Beogradu? Vučić i Mali predstavili Kušneru viziju Beograda kao svetske metropole FOTO/VIDEO
Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Inspirativna razmena ideja sa Džaredom Kušnerom kojem sam sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast. Predstavio sam mu viziju Beograda kao svetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva sveta, a Džared Kušner je meni predstavio projekat za velelepni hotel u Beogradu koji će doprineti da naša prestonica postane centar ovog dela sveta, koji će se na globalnoj mapi pozicionirati kao nezaobilazna destinacija i poželjno sedište za najveće korporacije, univerzitete i međunarodne institucije, ali i nadahnuće za umetnike, naučnike i nadasve mlade ljude iz svih krajeva sveta. Takav Beograd želimo da ostavimo našim budućim generacijama", napisao je Vučić na Instagramu.

"Danas smo ugostili Džareda Kušnera sa kojim sam otišao na poslednji sprat kule Beograd, odakle se najbolje vidi naša prestonica. Predstavio sam mu aktuelne projekte koje sprovodimo, kao i neke buduće, koji će još više promeniti lice našeg grada. Ponosni smo na to što se veliki investitori, iz svih krajeva sveta, sve više interesuju za ulaganje u našu zemlju, jer je upravo to dokaz da radimo dobar posao i da postižemo odlične ekonomske rezultate. Verujem da ćemo zajedno sprovesti neke uspešne projekte", napisao je Mali na Instagramu.

Ministarstvo finansija

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Ključa; Mađarska besna: Imate tri dana...

Evropska komisija traži više informacija o zahtevu Mađarske i Slovačke da posreduje u postupku konsultacija sa Kijevom, usled ukrajinske zabrane tranzita nafte ruskog Lukoila i odbila je rok od tri dana da odgovori na pritužbu tih zemalja.

20:47

24.7.2024.

21 h

Podeli: