Srbija 1

15.05.2024.

16:11

Ministarstvo traži radnike, odmah za stalno: Slobodno 127 mesta

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 32 pripadnika Službe za obezbeđenje u 10 kazneno-popravnih ustanova, saopštila je ova uprava, a prenosi Vlada Srbije.

Izvor: Kurir.rs

Ministarstvo traži radnike, odmah za stalno: Slobodno 127 mesta
Shutterstock/baranq

Podeli:

Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu, dok će KPZ za žene u Požarevcu primiti u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu. Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir biti zaposlen u zavodima u Šapcu, Kraljevu i Subotici, piše Kurir.

KPZ u Kragujevcu će zaposliti još dva komandira pošto je u stalni radni odnos primljeno 127 komandira pripravnika u zavodu koji je počeo sa radom 15. novembra 2022. godine.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu eUprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu Poslovi.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 30. maja ove godine, navodi se u saopštenju i podseća na to da je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija od 2020. godine zaposlila skoro 600 komandira u Službi za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: