Srbija 0

22.04.2024.

8:04

Danas počinje Međunarodni sajam građevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) - SEEBBE, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, počinje danas i trajaće do 25. aprila.

Izvor: Tanjug

Danas počinje Međunarodni sajam građevinarstva
Depositphotos/rachwal

Podeli:

Ova specijalizovana manifestacija, 48. po redu, biće održana na Beogradskom sajmu, a kako je najavljeno, otvoriće je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Na SEEBBE, predstaviće se brojne kompanije iz zemlje i inostranstva iz svih oblasti građevinarstva. Tokom četiri dana posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva čiji je slogan "Od vizije do ostvarenja" moći će da upoznaju budućnost građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima.

Na sajmu će biti predstavljeni najrazličitiji segmenti građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Deo Sajma građevinarstva, biće posvećen i opremanju enterijera, kao i promociji starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima.

Sajam je obogaćen i specijalizovanim izložbama Stone-EXPO i Windoshow Balkans. Posetioce sajma, kako je najavio Beogradski sajam, očekuju i posebni popusti i specijalni uslovi plaćanja proizvoda i usluga. Sajam se održava u Halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenomi prostoru. Radno vreme je od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana 25. aprila do 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a grupne ulaznice će se naplaćivati 300 dinara, dok će za učenike i studente one biti 200 dinara. Parking za automobile po satu košta 200 dinara. Kako se podseća, prošle godine je na ovom sajmu izlagalo 575 izlagača iz 25 država, a manifestaciju je posetilo više od 22.200 ljudi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: