Srbija 0

17.04.2024.

14:56

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poslato više od 10 miliona računa

Za prvi ovogodišnji krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" za koji je prijava počela 8. aprila, do danas do 14 časova poslato je 10.042.870 računa.

Izvor: Tanjug

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poslato više od 10 miliona računa
Shutterstock/Zyabich

Podeli:

Prvo izvlačenje u ovom krugu biće održano 11. maja, a kao i u prethodnim krugovima, umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacijea "Uzmi račun i pobedi", koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Ova aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei.

Novi krug donosi i jednu novinu koja se odnosi na bezgotovinska plaćanja, a sastoji se u tome što unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfa numerički kod, a ukoliko se plaća bezgotovinski, dakle karticom, instant i slično, dobija se i još jedan, dodatni kod.

Nagradni fond ovog kruga nagradne igre vredan je 1,9 miliona evra a u njemu će dobitnicima biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: