Srbija 0

01.03.2024.

14:54

Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa "Uzmi račun i pobedi" i u 2024. godini.

Izvor: Novosti

Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Shutterstock/Zyabich

Podeli:

Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i rezultata nagradne igre Uzmi račun i pobedi, koja je prošle godine prvi put organizovana u elektronskom formatu, Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa i u 2024. godini.

Prošle godine je preko milion građana otvorilo naloge i poslalo neverovatnih 285.798.140 fiskalnih računa.

Kako saznaju "Novosti", očekuje se da prvi krug nagradne igre počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja. Izvlačenja će i ovog puta biti emitovana uživo na RTS 1.

Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljeno po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre.

"Nagradna igra će se odvijati putem aplikacije “Uzmi račun i pobedi” kao i prošlog puta. S obzirom na to da su zbog zaštite podataka o ličnosti svi nalozi i uneti računi iz prethodnog ciklusa obrisani, građani će da bi učestvovali morati da otvore nove naloge. U ovom trenutku mogu da proveravaju validnost računa, ali ne i da ih unose u aplikaciju, jer nagradna igra još uvek nije počela. Svakako preporučujemo građanima da uzimaju i čuvaju fiskalne račune, a spremamo i neke novine, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni", rečeno je u Ministarstvu finansija.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: