Promo

29.02.2024.

10:00

Technobank 2024 - bankarske tehnologije

Ukoliko tragate za mestom gde možete videti i čuti više o savremenim IT rešenjima iz oblasti finansija i bankarstva, predstojeća Konferencija i Izložba Technobank je pravo mesto za vas.

Izvor: Promo

Technobank 2024 - bankarske tehnologije
Promo

Podeli:

Vodeća IT konferencija i izložba u regionu biće održana 17. i 18. aprila 2024. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, dok je otvaranje najavljeno za sredu 17. aprila u 9:00 časova.

Technobank tradicionalno (23 godine) predstavlja glavno mesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Evropi. Okuplja predstavnike renomiranih ICT kompanija, koji predstavljaju svoja inovativna tehnološka rešenja i proizvode sa jedne strane, i predstavnike bankarskog i finansijskog sektora sa druge strane.

Učesnici će prisustvati različitim panel diskusijama, studijama slučaja i primerima iz prakse koja se primenjuje na raznim tržištima. Kroz ličnu i direktnu interakciju, učesnici Technobank Konferencije unapređuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

Organizator će na Technobank konferenciji omogućiti dodatni nivo interakcije i umrežavanja putem online portala "reach out & connect", dostupnog za registrovane učesnike. Više informacija o ovoj funkcionalnosti ćemo objaviti u narednim danima.

Promo

Ukoliko ste deo bankarske ili IT industrije i želite da se upoznate sa aktuelnim trendovima digitalne transformacije bankarskih tehnologija, popunite online prijavu i registrujte se za prisustvo na konferenciji putem LINK-a.

Promo

Prema rečima organizatora, ove godine će u glavnom fokusu biti uticaj veštačke inteligencije na humano bankarstvo. Pored toga, govoriće se o elektronskom novcu, Soft POS rešenjima, digitalizaciji procesa u banci, automatizaciji keš depozita, naprednim sistemima zaštite, regulativama, e-commerce-u kao najbrže rastućoj industrijskoj grani i drugim aktuelnim temama iz oblasti bankarskih tehnologija.

Neke od kompanija koje će predstaviti svoja rešenja na predstojećoj konferenciji su: Payten, NCR, Printec, Algotech, Temenos, Muehlbauer, Backbase, Nexi, Halcom i mnoge druge.

Preliminarni spisak kompanija učesnica možete pogledati OVDE.

Video sa prošlogodišnje konferencije, možete pogledati ispod:

ASIT, organizator Technobank-a, takođe organizuje i druge konferencije sa višedecenijskom tradicijom iz oblasti Informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT), a to su Infotech i Smart eGovernment. „Sve tri konferencije koje organizujemo imaju jasan fokus na unapređenju poslovanja u različitim sektorima, kroz moderna IT rešenja” ističu organizatori.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Promo

Podeli:

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

13 h

Podeli: