Aktuelno 1

20.06.2024.

12:58

Komšijama cene stanova nastavile da rastu: U prestonici kvadrat blizu 2.000 evra

Cene stanova u Crnoj Gori u drugom kvartalu (period april-jun) nastavljaju da rastu na svim glavnim podtržištima.

Izvor: Investitor.me

Komšijama cene stanova nastavile da rastu: U prestonici kvadrat blizu 2.000 evra
Predrag Jankovic/Shutterstock.com

Podeli:

Kako je saopštio analitičar tržišta u agenciji Adriatic Appraisal, Darko Đikanović, cene su u proseku porasle za 3 odsto u proteklom tromesečju i 15 odsto u protekloj godini, prenosi Investitor.me.

"Podgorica je zabeležila kvartalni rast od 5 odsto, sa prosečnom jediničnom cenom koja se približila granici od 2.000 evra", dodao je.

Na primorju, Kotoru i Ulcinju cene su ostale stabilne u odnosu na prethodni kvartal, dok su ostale primorske opštine zabeležile rast i to u rasponu od 2 odsto u Budvi do 7 odsto u Herceg Novom.

U centralnom regionu, Cetinje i Nikšić su doživeli blagi porast, dok novi stambeni projekti nastavljaju pokretati tržište na Žabljaku i Kolašinu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

9 h

Srbija

Srbija dobija novu saobraćajnicu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je da će polovinom novembra biti izdata građevinska dozvola za brzu saobraćajnicu "Vožd Karađorđe" i da bi radovi mogli da počnu već do kraja godine.

20:30

14.7.2024.

1 d

Svet

Putin doneo odluku

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se predviđa povećanje poreza na dobit preduzeća sa 20 na 25 odsto, objavljeno je na zvaničnom sajtu za pravne informacije.

14:37

14.7.2024.

1 d

Podeli: