Ona živi život punim plućima - u stanu od samo osam kvadrata

Nekim ljudima nije potrebno mnogo da bi bili srećni. Među njima je i Ema iz Australije koja je preselila u Japan i nastanila u centru Tokija. I to u minijaturnom stanu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.04.2017.

18:02

Ona živi život punim plućima - u stanu od samo osam kvadrata
Printscreen YouTube/Living Big In A Tiny House

Stan ima samo osam kvadratnih metara, ali se u njemu nalazi sve što joj treba - kuhinja, kupatilo, spavaća soba, pa čak i mali balkon. Sve to Emu košta oko 600 evra mesečno.

"Dugo sam tražila smeštaj i kada sam videla ovaj stan jednostavno mi je zapao za oko, jer je napravljen na dve etaže. Deo za spavanje je odvojen od ostatka stana. Oduvek sam želela da živim u Japanu i to je ovde tako. U centru Tokija su stanovi i inače vrlo mali", objasnila je ona i dodala da je vrlo srećna.

Ipak, ovakav smeštaj definitivno nije za ljude koji pate od klaustrofobije (straha od malog ili zatvorenog prostora), pošto je oba zida moguće dotaći rukama u isto vreme i to da ih ne ispružite do kraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: