"Lud, zbunjen, normalan" od večeras na B92

Saznajte šta vas u narednih osam dana čeka u najnovijim epizodama 11. sezone serije "Lud, zbunjen, normalan".

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2016.

09:00

LZN

Ep. 241

Nedelja/26. jun/19.00

TV B92

Kokuzna vremena su zavladala kod Fazlinovića. Zbog toga Janja moli oca da utiče da Farukova produkcija dobije neki posao. Ivan obećava pomoć iako smatra da Janji i po godinama i po karakteru Damir više odgovara. Marija se takode slaže sa tim, a nakon što provedu neko vreme zajedno, hemija među njima postaje sve izraženija. Jure, koji je ponovo izabran za direktora televizije, dolazi kod Izeta, a sa poslovnom ponudom. Pojavile su se negativne kritike na Farukovu režiju, te televizija želi Izeta ali ne i Faruka. Međutim, situacija se u momentu menja, a sve iznenađuje Izetova reakcija.

LZN

Ep. 242

Ponedeljak/27. jun/19.00

TV B92

Pala je prva klapa serije „Begova kuća“ koju producira produkcija Akord. Ekipa proverena - scenarista Izet, reditelj Faruk. Glavne uloge: Samir, Avdija, Barbara, Lada i Fufe. I dok snimanje lagano teće, hemija između Damira i Janje je sve izražajnija. S druge strane Damir sumnja da je Faruk u tajnoj vezi sa Barbarom. Nakon što Janja vidi Senadu u Farukovom zagrljaju, Janja provodi noć sa Damirom, ali radi Lade, Janja ipak na kraju ostaje sama. Međutim, na kraju, ova situacija rezultira antibiotskom terapijom.

LZN

Ep. 243

Utorak/28. jun/19.00

TV B92

Izet poziva Milenu na škampe sa gradela koje bi pripremao na svom balkonu. Međutim, ima veliki problem sa golubovima. Stoga angažuje Mehu da reši taj problem ali bezuspešno. Milena je veliki ljubitelj životinja i protivnik svakog nasilja nad njima. Međutim, kada golubovi pokvare njihovu romantičnu idilu, Izet potpuno gubi kontolu, te interveniše puškom.

Faruk i Damir su u depresiji jer i Janja i Senada žele sa njima da stupe u tajnu vezu, i to isključivo seksualnu.

LZN

Ep. 244

Sreda/29. jun/19.00

TV B92

U Sarajevu se desilo ubistvo. Ubijen je Senadin verenik Bane. Glavni osumnjičeni je Faruk jer je prethodnu noć, potpuno alkoholiziran, pretio da će hladnokrvno ubiti Baneta.

Izet je i dalje u ratu sa golubovima, te u naletu besa goluba gađa pepeljarom. Milena to vidi i naziva ga ubicom pred inspektorom. Izet priznaje ubistvo, te oni oslobađaju Faruka. I dok inspektor Murgić pokušava da odgonetne ko je koga ubio, Đebra priprema rođendansku zabavu. Kao pravi Izetov unuk, odlučio je pozvati što više zvanica kako bi dobio sto više poklona.

LZN

Ep. 245

Četvrtak/30. jun/19.00

TV B92

Izet ne odustaje od Milene. Stoga da bi je impresionirao organizuje intenzivnu njegu za goluba. Damir da bi pred Ladom dokazao svoju muškost, posluša Izetov savjet, te traži od Samira da mu iscenira napad u San Remu. Damirova predstava neslavno završi obzirom da Damir napadne potpuno pogrešnog momka.

Faruk skuplja hrabrost da se javi Senadi nakon smrti njenog vjerenika. Isovremeno, ohrabruje svog starog druga Igija koji je u istoj situaciji, a ni ne sluti da bi upravo radi njega mogao ostati bez Senade.

LZN

Ep. 246

Petak/1. jul/19.00

TV B92

Milorad napokon ima razlog da likuje. Naime, ovaj put je uspio u svom naumu da se osveti Izetu radi Željke, te Izet ostaje bez Milene.

Marija upozorava Faruka da Neska nije idealna žena za njega, te mu pokušava pomoći. Radi te njene dobre namjere, Faruk raskida sa Neskom, ali i Suada sa Zoranom.

LZN

Ep. 247

Subota/2. jul/19.00

TV B92

Serija „Begova kuća“ postiže izvrsne rezultate. Zbog toga Jure, direktor televizije, organizuje pres konfrerenciju. Svima je do slavlja, izuzev Faruku. Čudno se ponaša i odbija pivu, a jos čudnije nakon sto popije Damirove antidepersive.

Damir je ljubomoran na Barbaru i Avdiju, te poziva Barbaru kod sebe da uz svijeće i vino porazgovaraju o Džebri. Izet se buni protiv Damirove želje da se pomiri sa Barbarom, te postavlja wirelles kameru kako bi ih špijunirao i ponušao sprijeciti njihovu vezu. Gledajuci snimke kamere, otkriva da se Faruk drogira.

LZN

Ep. 248

Nedelja/3. jul/19.00

TV B92

Serija „Begova kuća“ se i dalje snima iako Faruk sve lošije izgleda. Svi primječuju da sa njim nešto nije u redu. Izet, špijunirajući web kamerom, otkriva da se Faruk drogira. I to intravenozno. Stoga ubjeđuje Damira da zove dr. Đurička.

Kako Mariji ništa ne može promaći, tako i ovaj put, ona zavirivši u Janjinu fasciklu saznaje pravi uzrok Farukovog lošeg stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: