Hrvat potrošio preko 3000 evra na hotlajn

Rukovodilac jedne komunalne firme iz Malog Lošinja, vreme je prekraćivao razgovarajući sa ženama na hotlajnu. Zvao ih je sa službenog telefona.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 12.07.2015.

22:13

Default images
Foto: Thinkstock

“Ja sam s tim ženama ćaskao više prijateljski, nije tu bilo ‘onog’. Na taj sam način skidao pritisak s posla, to forsiranje s kojim se ponekad moram nositi “ priča pedesetjednogodišnji Ž. A, rukovodilac deponija u komunalnoj firmi iz Malog Lošinja.

Njemu je firma oduzela službeni mobilni telefon s kog je zvao hotlajn. Nabio je račun u visini 25.000 kuna, što je oko 3300 evra. Telefon mu nisu vratili sve dok nije otplatio dug. Čim je dobio tlefon nazad, ponovno je počeo zvati.

“Sve je počelo kad sam slomio nogu i završio u bolnici. Tada sam se počeo dopisivati s ženama na liniji za samce. Teško je to objasniti. Bila je ta neka povoljna ponuda, kontakt broj na koji se može javiti i povuklo me. Onda su na telefon počele da stižu reklame, oglasi da se mogu javiti, kupiti, nabaviti... A tarifa je bila mrak” priča on.

Priznao nam je da je dva puta napravio velike dugove.

“Drugi deo duga od 1500 evra isplatio sam 2013. i tad su mi vratili službeni telefon. Sad mogu telefonirati samo unutar firme. Možda je tako i bolje. Jer to je neka vrsta zavisnosti i poručujem svima da se klone toga” priznaje ovaj rukovodilac deponija.

Nakon što se sve saznalo, kolege i poznanici zezali su se na njegov račun. Zvali su ga Seks mašina, a krenula je priča i da je išao da se nađe sa ženom koja radi na seksi telefonu u Rijeci. Nije se pojavila, pa se vratio kući. Vest o visokim računima koje je napravio došla je i do lošinjske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: