Zombiji šetali Beogradom (FOTO)

Živi mrtvaci hodali su danas ulicama Beograda! Prolaznike su plašili zombiji, to jest vešto maskirani i našminkani ljubitelji fantastike, naučne fantastike i horora. Povod: sedmi Festival srpskog filma fantastike.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.10.2012.

21:09

Default images

Oko 200 dobrovoljaca krenulo je oko 17 časova sa Trga Republike do Doma omladine gde su najbolje maskiranim i našminkanim učesnicima dodeljene nagrade.

Za šminkanje i maskiranje živih mrtvaca koji su hodali srpskom prestonicom zaslužan je tim na čijem je čelu majstor za maske i specijalne efekte Miroslav Lakobrija.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)
Tanjug
Ljubitelji fantastike, naučne fantastike i horora spremno su dočekali sedmo izdanje smotre, a do 21. oktobra u Domu omladine i Muzeju jugoslovenske kinoteke moći će da vide ostvarenja u okviru više selekcija - domaći i regionalni takmičarski programi, premijere i stari filmovi srpske fantastičke kinematografije.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)
Tanjug
Poseban fokus ovogodišnjeg izdanja festivala strave je na italijanskoj i španskoj žanrovskoj kinematografiji, a počasni gost je čuveni majstor za maske i specijalne efekte Serđo Stivaleti.

(Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: