Život

Sreda, 11.07.2012.

12:56

Izgubila 44 kg maratonskim seksom

Polin Poter je, sa svojih 291 kilograma, prošle godine proglašena najtežom ženom na svetu. Sada se Poterova okrenula maratonskim sesijama seksa koje su joj do sada pomogle da izgubi 44 kg.

Izvor: huffington post, b92

Default images

U sagorevanju kalorija joj pomaže bivši suprug Aleks: "Ne mogu baš mnogo da se krećem u krevetu ali izgubim po 500 kalorija po sesiji a to je sjajna vežba" kaže Poterova koja je do skora unosila 10.000 kalorija dnevno ali sada se nada da će dostići svoj cilj a to je 240 kilograma.

Njih dvoje imaju seks čak do sedam puta dnevno a ona se trudi da se oboje zabave.

"Oboje volimo predigru i masaže, kao i sve ono što spada pod seks" kaže Polin i dodaje "Moj krevet je ojačan i iako ne mogu da kupujem seksi veš najčešće ogrnem lep čaršav."

Polin i Aleks su se upoznali na internetu 2002. godine i venčali 2005. a pošto Polin nije uspela da se složi sa Aleksovim sinom razveli su se tri godine kasnije. Razvod je bio okidač za Polino naglo gojenje. Počela je da jede neverovatne količine kalorične hrane što se pretvaralo u kilograme.

Zbog gojaznosti, postala je i depresivna. Prijavila se za Ginisovu knjigu rekorda u ideji da će se, ako postane najteža žena na svetu, posramiti i smršati.

Posle medijske pažnje, javio joj se bivši suprug i ljubav je ponovo proradila. "Prvog dana smo imali seks čak šest puta."

Aleks inače teži 63 kilograma.

Doktor Fulbrajt kaže da vas dobra vežba seksom vodi ne samo do gubitka kilograma već i do boljeg protoka krvi, jačeg srca, boljeg holesterola, sna, više energije. Seks takođe smanjuje stres i pojačava tonus mišića.

Polin je pored seksa smanjila i količinu kalorija koju unosi, iako s vremena na vreme sebi dozvoli po koji Big Mek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

23 h

Podeli: