Evo kako bi izgledao Ferarijev svemirski brod

Dizajner Flavio Manconi dizajnirao je svemirsku letelicu koju bi jednog dalekog dana, mogla da proizvede kompanija za koju radi – italijanski Ferari.

Izvor: B92

Subota, 09.05.2015.

12:30

Default images
Foto: Thinkstock / ilustracija

Manconi, jedan od čelnika kompanije, inače je veliki ljubitelj naučne fantastike i tvrdi da su rezultati njegovih ideja u početku bili samo zabava, a sada izgledaju i više nego privlačno.

Svemirska letelica ima karakteristike nekih od najskupljih Ferarijevih automobila, a tu su i nezaobilazni crveni detalji. Manconi je sve stvorio u svojoj glavi, a 3D model letelice načinili su Gijom Vesur i Guljielmo Galijano.

Prednji deo vozila podseća na Ferarijev bolid Formule 1, dok rep i zakrivljena krila podsećaju na linije modela FXX K i LaFerrari.

Kako vozilo izgleda, možete videti ovde:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: