Ispovest 63-godišnje svingerke: Imala sam 3.000 partnera

“Jedne noći, tokom koje sam spavala sa 14 muškaraca, shvatila sam da treba da prebrojim s koliko partnera sam bila. Istina je da je to nemoguće”, počinje 63-godišnja Meri Kalver za britanski "Gardijan" svoju ispovest, koju u celosti prenosimo.

Izvor: Guardian

Petak, 13.02.2015.

20:56

Default images

Foto: Jean KOULEV / Flickr.com

Moja skromna procena je da je reč o 100 muškaraca godišnje već duže od tri decenije. Sad imam 63 godine i malo sam usporila, ali samo malo.

Zašto to radim?

Seks nije nešto od čega živim, ali je moja strast. To je najprijatniji, najuzbudljiviji način da provedete vreme. Neke žene vole jogu, neke badminton. Ja volim seks.

Udata sam. Beri i ja smo zajedno od moje 15. godine i venčali smo se kad mi je bilo 19. Imamo dvoje unučića i on je moj čitav svet.

Ipak, nijedno od nas seks nije stavljalo na pijedestal. Mi ga gledamo onakvog kakav jeste – odvojeno od ljubavi.

Nije prirodno imati samo jednog seksualnog partnera tokom 60 godina. U životu treba eksperimentisati i iskusiti razne stvari i to je upravo ono što mi radimo.

Beri odlazi s drugim ženama. Ja nisam ljubomorna, jer znam da me on voli. Sve do 28. godine bila sam isključivo s njim i imala divan seksualni život, ali je jednog dana doneo kući svingerski magazin koji je uzeo od kolege s posla. Našalio se da bi trebalo to da probamo; rekla sam mu da se ne glupira i on to više nije pominjao.

Međutim, ja sam stalno listala taj magazin i maštala o tome kako je to uzbudljivo. Naposletku sam mu rekla da treba da probamo. Gledao me je kao dete za Božić.

Prvi par koji smo sreli preko oglasa iz tog magazina bili su univerzitetski profesori u četrdesetim godinama. Još se sećam tog petka kad smo otišli kod njih.

Beri je zaustavio auto i rekao: “Jesmo li sigurni da ovo želimo?”

Bili smo nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam da treba da probamo barem jednom i vidimo kako će ići. I išlo je... divno.

Čim smo se sreli, počela sam da flertujem s tim likom. Džon je bio sofisticiran i zgodan i tokom večere osećala se snažna hemija među nama. Posle smo prešli u dnevni boravak i tad sam pomislila da je pravi trenutak da ga poljubim. To je bilo to.

Do trenutka kad je Beri došao s Džonovom ženom već smo bili “zauzeti”. Sećam se da sam pogledala Berija i videla veliki osmeh; znala sam da će sve biti u redu i te noći nam se život promenio zauvek.

Postali smo redovni svingeri i provodili smo vikende sastajući se sa drugim parovima, ili na žurkama na kojima se menjaju partneri. Sve je bilo uzbudljivo. Odete na posao i pomislite šta se desilo prethodne večeri, a neka prijatna jeza vam se spusti niz kičmu.

Neki parovi, poput Džona i njegove žene, postali su nam bliski prijatelji, čak i kad smo prestali da imamo seks s njima. Neke smo videli samo jednom.

Noć koju sam provela sa 14 muškaraca dogodila se na svingerskoj zabavi u Mančesteru. Sećam se da sam otišla tamo gotovo nekontrolisano pohotna. Sledećeg dana me je sve bolelo, ali na dobar način – kao da sam bila u teretani.

Odlučili smo da otvorimo svingerski klub u Šefildu 1997. Bilo nam je dosta poslova koje smo radili i želeli smo da se bavimo nečim što volimo. I dalje cveta.

Nikad nismo imali seks tokom radnih sati – to je naš posao i vrlo smo profesionalni. Ipak, kad zatvorimo klub, imamo ceo prostor samo za sebe i druge parove širokih shvatanja.

Nije uvek bilo savršeno, razume se. Nije svaki ljubavnik za vas. Sećam se da sam u četrdesetim godinama života bila sa 18-godišnjakom kako bih videla kako to izgleda. Odgovor je bio – brzo.

Brinemo o sigurnosti i nikad se nisam osećala ugroženom. Beri je uvek u istoj sobi ili nedaleko od mene. Nedavno sam operisala koleno, što znači da hodam uz pomoć štapa, pa sam sada usporila.

Prošle godine imala sam samo tri ljubavnika. I dalje imam istu seksualnu želju, ali sam nekako opuštenija. Nisam neko ko će se oblačiti poput upola mlađih žena samo da bih privukla pažnju. Ali, ako sam muškarcima privlačna – što da ne?

Ljudi nas pitaju da li za nečim žalimo. Obično im kažemo da žalimo zbog toga što onaj magazin nismo našli pet-šest godina ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: