Klunijeva tašta nema problem s njegovom verom?

Američki glumac Džordž Kluni demantovao je danas informacije britanskih medija da ga njegova buduća tašta Barja Alamudin ne voli i da ne odobrava brak, iz verskih razloga.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

14:39

Default images

Kluni je naveo da su to "netačne i neodgovorne informacije".

Glumac će se u septembru venčati s Britankom libanskog porekla Amal Alamudin, koja pripada verskoj zajednici druza, monoteističkoj religiji nastaloj od islama, koja je zastupljena u Libanu, Siriji, Izraelu i Jordanu.

"Dejli mejl" nedavno je pisao da Klunijevoj verenici preti ekskomunikacija, pošto će se udati za čoveka koji nije pripadnik njene vere.

"Pisati o verskim razlikama tamo gde ne postoje u najmanju ruku je neprikladno, neodgovorno, a može da bude i opasno", rekao je 53-godišnji Kluni, piše BBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: